Berdal beloond met trofee voor ‘Beste Innovatie Duurzaamheid’

Wij hebben tijdens de EURO-MAT Innovation Trade Show de trofee ontvangen voor ‘meest innovatieve partner in circulariteit’. EURO-MAT is dé netwerkorganisatie voor Europese marktleiders in de bouwmaterialenketen. Tijdens dit jaarlijkse event komen partnerorganisaties uit 22 landen bij elkaar om hun laatste innovaties te presenteren.

240614 Euro Mat 2024 Website 01

De prijs werd op 13 juni uitgereikt in het Congress Centrum in Boedapest. Onze exportmanagers Wouter Hof en William Boxem namen de trofee namens Berdal in ontvangst. William: “Deze prijs is een prachtige beloning van al deze marktleiders in onze branche, voor onze visie en strategie op het gebied van duurzaamheid, recycling en circulariteit.”

Drie jaar geleden ontvingen wij tijdens een soortgelijk EURO-MAT-event de trofee voor ‘Supplier of the year’, een bewijs dat onze House of Brands-strategie werd gewaardeerd. Deze nieuwe erkenning is een extra stimulans voor ons om door te gaan met duurzame investeringen en initiatieven.

Wij bedanken ons team voor hun inzet en betrokkenheid en EURO-MAT voor het vertrouwen!

#letsgreenuptogether

Wilt u weten waarom wij deze trofee gewonnen hebben, en wilt u samen met ons verder bouwen aan circulariteit? Neem dan snel contact met ons op!

 

Ga terug

240614 Euro Mat 2024 Website 01

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.