Gripline introduceert de circulaire Flextub

Berdal presenteert met trots de nieuwste toevoeging aan het Gripline-assortiment: de circulaire Flextub. Met de lancering van de Gripline Flextub uit de F-Durable serie, kunnen onze retailpartners nog beter voldoen aan de groeiende klantvraag naar circulaire producten. De introductie past binnen de duurzaamheidsstrategie van Berdal en onze verantwoordelijkheid om de gehele productie verder te vergroenen.

240308 L2400979 Beeld Nieuwsbericht Gripline 01

DUURZAAM MET Dezelfde kwaliteit

De nieuwe circulaire Flextub heeft dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de bestaande Flextubs, maar is volledig gemaakt van gerecyclede drank- en yoghurtverpakkingen. Post-consumer recycled materiaal biedt zowel professionals als thuisklussers de mogelijkheid om te kiezen voor een duurzaam alternatief zonder in te leveren op kwaliteit.

Uitbreiding circulair assortiment

Met de introductie van de circulaire Gripline Flextub breidt Berdal het duurzame assortiment verder uit. Deze nieuwe kuip biedt een praktische en duurzame oplossing voor verschillende toepassingen, maar draagt ook bij aan de verdere verduurzaming van de bouwketen. De nieuwe circulaire Flextub is verkrijgbaar in twee varianten: 25 liter en 42 liter. Meer weten over de Gripline-F Durable serie? Bekijk hier de paspoorten.

Voor vragen kun je contact opnemen met ons verkoopteam. Zij staan je graag te woord!

 

Ga terug

240308 L2400979 Beeld Nieuwsbericht Gripline 01

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.