Berdal groep neemt Loadlok Retail over

Bij Berdal streven we continu naar uitbreiding van onze service en ons assortiment. Door de ontwikkeling van duurzame rubber- en kunststofoplossingen, maar ook door ons aanbod van A-merken als Gripline, Premiumfol, Pandser en FENTO. Daarom hebben we per 1 juli Loadlok Retail overgenomen.

210702 L2101000 Nieuwsbericht Afbeelding 1200X800

Uitbreiding van ons assortiment

Loadlok, onderdeel van de Cargo Control Company (C3), is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van slimme cargocontrol-oplossingen. Loadlok is voornamelijk actief in weg-, spoor- en zeetransport. Omdat de activiteiten niet meer pasten binnen de strategische focus van C3, zochten zij een goed onderkomen voor de retailafdeling. Door de overname voegen we onder meer spanbanden, big bags, bundelbandjes en aanhangwagennetten toe aan ons assortiment.

Toegevoegde waarde

Voor klanten en medewerkers van Loadlok verandert er niets. Zo loopt het bestellen en factureren nog via Loadlok. Het voordeel is dat deze klanten nu ook gebruik kunnen maken van onze ondersteuning op het gebied van winkelconcepten, salespromotion, datamanagement en logistieke dienstverlening.

Let’s Build Together!

Ga terug

210702 L2101000 Nieuwsbericht Afbeelding 1200X800

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.