Versterk uw aanbod met de vernieuwde zelfklevende Pandser EPDM-stroken

Bij Berdal staan we garant voor de kwaliteit van ons assortiment. We bouwen aan gezamenlijk succes door voortdurend verbeteringen aan te brengen in het aanbod van onze distributeurs. De zelfklevende EPDM-stroken, Pandser EPDM ZK-Acryl en Pandser EPDM ZK-Butyl, hebben we daarom verder ontwikkeld. Pandser biedt professionals alles wat zij nodig hebben voor de vocht- en luchtdichting van daken, vloeren, gevels en goten. Met deze verbeterde producten kunnen professionals hun klussen nog efficiënter aanpakken.

240228 L2400650 Berdal Mailing Pandser Premiumfol ZK A ZK B2

Sterkere aanvangshechting - EPDM zelfklevend Acryl

De aanvangshechting van onze Pandser EPDM ZK-Acryl-stroken is verhoogd door een verbeterde en dikkere acryllaag. Dit zorgt ervoor dat de applicatie van de stroken eenvoudiger gaat en deze beter op hun plek blijven, wat ideaal is voor lastige toepassingen (hoeken e.d.).

Handzaam en efficiënt verpakt - EPDM zelfklevend Butyl

De Pandser EPDM ZK-Butylstroken zijn, op verzoek van onze klanten, aangepast naar een handzame rollengte van 10 meter. Hierdoor hebben professionals niet langer te maken met overtollig materiaal en onnodig afval. Duurzaam en efficiënt voor elke klus. Ook hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe breedte-maten voor nog meer toepassingsmogelijkheden.

Verbeterde verpakkingen

De verpakkingen van beide producten hebben we verbeterd en aangevuld met heldere communicatie. De rollen worden na productie verpakt en blijven hierdoor netjes opgerold. Dankzij een fraaie rondel aan de boven- en onderzijde en een etiket aan de voorzijde zien thuisklussers in één oogopslag de toepassingen en eigenschappen van de stroken.

Gratis instructievideo’s

We ondersteunen onze Pandser dealers graag in hun informatievoorziening, promotie en verkoop van producten. Daarom ontwikkelden we 3D-instructievideo’s. Waarin de toepassingen en mogelijkheden van het assortiment te zien zijn. In deze video’s zien eindgebruikers stapsgewijs hoe zij de producten eenvoudig kunnen toepassen.

Prijscondities blijven onveranderd

De nettoprijzen voor de Pandser EPDM ZK-Acryl blijven hetzelfde, ongeacht de verhoging van de brutoprijzen. Ook de korting op de nieuwe prijzen voor Pandser EPDM ZK-Butyl is onveranderd, ondanks dat de rollen nu korter zijn. Ons nieuwe assortiment is beschikbaar vanaf medio april. De huidige voorraad verkopen we zolang de voorraad strekt.

Om de overgang naar onze nieuwe Pandser EPDM stroken met ZK-Acryl en ZK-Butyl eenvoudiger te maken, kun je gebruik maken van de conversielijsten. Excel-bestanden zijn op aanvraag bij onze afdeling Verkoop verkrijgbaar.

Ga terug

240228 L2400650 Berdal Mailing Pandser Premiumfol ZK A ZK B2

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.